Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Oct 31, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Frederieke Vroom van Scrive. Frederieke, leuk dat je er bent. Wil je aan onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Customer journey 
“Ik ben Frederieke Fréderique Vroom en ik ben werkzaam bij...


Oct 17, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met onze missie de online automotive beter maken. Vandaag is onze Amerikaanse gast Jasen Rice van Lotpop Inc. Jasen, leuk dat je er bent. Wil je onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Geboren uit ervaring
“Ik ben begonnen als een ober in een ‘diner’, in 1997...


Oct 9, 2023

 Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag een bonuspodcast met Maarten Bekkers van AutoChat. Maarten, wil je vertellen wat AutoChat is en wat het autobedrijf er mee kan?

Digitale medewerker
“AutoChat is een AI-assistent voor de website van het autobedrijf. AutoChat...


Oct 2, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Berend Hoitink van Panoff Consulting en Hielke Ytsma van CarQall. Heren, leuk dat jullie er zijn. Willen jullie jezelf voorstellen aan onze luisteraars?

Breder klantperspectief
“Ik ben Berend Hoitink en ik...