Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Oct 25, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag is onze gast Peter de Wild. Peter, wat leuk dat je er bent. Wil je jezelf voorstellen aan onze luisteraars?


Detachering
“Op dit moment werk ik voor CORBO Organisatie en Advies CORBO is een...


Oct 18, 2022

Welkom allemaal bij onze podcast met de missie de online automotive beter maken.  Vandaag een speciale bonuspodcast met Honda-dealer Brian Benstock. Brian vertelt hoe  de wereldretail verandert en hoe je daar als merkdealer mee omgaat. 

Tempel 

“Ik ben Brian Benstock en ik heb een klein dealerbedrijf in de wijk Queens...


Oct 11, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag gaan we dat doen met Frank Mader, oprichter van Werkbus.nu en Werkbus.com. Frank, wil je je voorstellen aan onze luisteraars?

Op maat
“Ik ben Frank Mader en van huis uit ben ik verkoper. Eerst heb ik...


Oct 4, 2022

Welkom allemaal bij onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag gaan we dat doen met Ronald van den Broek van 402 Automotive. Ronald, wil je jezelf aan onze luisteraars voorstellen en vertellen wie je bent en wat je doet?

Echte petrolheads
“Sinds de jaren negentig ben ik organisator van offline...