Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Nov 23, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag beginnen we met een nieuwe reeks podcasts waarbij we praten met vrouwen werkzaam in de autobranche. Een podcast door vrouwen, over vrouwen in een mannenwereld. Onze eerste gast is Serena Suitela, Marketing Verkoop Nieuw van de...


Nov 17, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Andy Shields van Indicata. Andy, leuk dat je er bent. Wil je aan onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Indicata hoe werkt dat eigenlijk
“Ik ben Andy Shields en ben de Global Business Unit...


Nov 16, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat met Joep van der Meer van Marktplaats. Joep, leuk dat je er bent. Wil je aan onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Gemiddeld 10 dagen
 “Ik ben Joep van der Meer, ik vertegenwoordig bij...