Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Jul 26, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van deze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Een van onze eerste gasten ooit was Erik van den Heuvel. Vandaag is hij weer onze gast. Erik, hoe gaat het met en wat doe je tegenwoordig?

Frictieloos
“Begin 2022 kreeg ik de kans om over te stappen naar...


Jul 19, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag praten we met Maarten Pompen van EV Experience. Maarten, wie ben je en wat doe je?

Beleving
“Met mijn bedrijf EV Experience organiseer ik evenementen in de EV-industrie. Ik noem mijzelf ook wel...


Jul 12, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat met Dorianne Richelle van AutoScout24. Dorianne, welkom. Wil je onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Snelheid en marge
“Jazeker Paul. Ik ben de countrymanager van AutoScout24 in Nederland....


Jul 5, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat met Rob Tangenberg van FotoProto. Rob, leuk dat je er bent. Wil je aan onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Toeval
“Van huis uit ben ik productontwikkelaar. Ik ontwikkel...