Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Nov 25, 2019

Op 20 en 21 november organiseerde wij, de #DCDW in Antwerpen en in Naarden. De #DCDW staat voor Digital Car Dealer Workshop, met daarin onze centrale missie: de online automotive beter maken! 

Wat hebben wij zoal besproken in deze events?


Nov 15, 2019

Uiteindelijk draait verkopen om oprechte interesse in de klant

Welkom bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Deze week hebben we als gast Ronald Dubbelman, voornamelijk bekend van zijn functies bij importeurs. Tegenwoordig is hij personal coach inzake sales. Ronald, wil...


Nov 10, 2019

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Deze week als gast René Stolp. René, dankjewel voor je komst. Kan je de paar luisteraars die jou nog niet kennen vertellen wie je bent en wat je doet?

Data vastleggen
“Ik ben dertig jaar geleden in de automotive branche begonnen. In die...


Nov 1, 2019

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Deze week gaan we een stap verder: we gaan praten met Frank Bolsenbroek. Frank, dankjewel voor je komst. Kan je de paar mensen in de automotive die jou niet kennen vertellen wie je bent en wat je doet?

Verkeerd beeld
“Ik heb een...