Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Feb 24, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Deze week hebben we als gast Arnoud Zuijdendorp van Sales Discovery. Arnoud, wil je wat meer vertellen over jezelf, wat je doet en wat je hebt gedaan?

Moeilijk veranderen
“Ik heb meer dan twintig jaar ervaring in de automotive, eerst...


Feb 16, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast Jessica Geluk van Geluk training en advies. Jessica, wil je onze luisteraars meer vertellen over jezelf en over wat je doet?

Menselijk contact
“Ik ben gespecialiseerd in de onderwerpen...


Feb 11, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast voor onze missie om de online automotive beter te maken. Rudy Kappert is oprichter en uitvinder van Gaspedaal.nl. Rudy, dankjewel voor je komst naar de studio. Kun je ons meer vertellen over jezelf en wat je allemaal hebt gedaan?

Scraper
“In 2002 ben ik begonnen met...