Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

May 30, 2023

Welkom bij een nieuwe P+R podcast. Deze keer met omnichannel retailspecialist Edward Sleijffers. Hij weet alles over het optimaliseren van fysieke retail en online retail. Edward, welkom in de studio. Wat doen automotive retailers in jouw ogen goed en wat kunnen ze beter doen?

Creepyness-index
Vanuit de klant bekeken...


May 23, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Voor de derde keer ontvangen we Clem Dickmann in onze podcast. Clem, ik hoef jou niet aan onze luisteraars voor te stellen. Waar ben je op dit moment mee bezig?

Internationale congressen
We kennen elkaar van de NADA-congressen in de...


May 16, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag is onze Nikky van Veen van PowerKraut. Zij weet alles van social media. Nikky, welkom. Wil je onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Nieuwe kanalen
Dankjewel Paul. Ik ben online marketeer bij PowerKraut....


May 9, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Leo Fransen, CEO van Innovam. Leo, fijn dat je er bent. Wil je vertellen wie je bent, wat je doet en wat Innovam doet?

Interactief

“Sinds 1948 is Innovam het opleidings-...


May 4, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag is onze gast Rob Hilferink van Acanthis. Rob, wil je jezelf voorstellen aan onze luisteraars en vertellen wie je bent en wat je doet?

Acanthis is gespecialiseerd in digitale documentmanagementsystemen. Met ons...