Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Dec 24, 2018

Welkom bij de DCDW Podcast van deze week met als gast Jeroen Boeve. Hij is Business Development Manager voor Rhino Events in Nederland. Rhino Events organiseert klantevenementen voor autobedrijven. Jeroen, kan je de mensen die jou nog niet kennen wat meer vertellen over jezelf en jouw bedrijf?

Reageren is...


Dec 14, 2018

Welkom bij deze #DCDW Podcast met een oude bekende: Bas Oude Luttikhuis is hier te gast, en dat is zo’n beetje de enige automotive persoon in Nederland die meer volgers heeft op LinkedIn dan ikzelf. Ere wie ere toekomt: Bas, welkom bij DCDW hier in Ede. Voor de paar mensen die jou nog niet kennen, kan je uitleggen...


Dec 10, 2018

Welkom bij deze #DCDW Podcast met Esther van der Welle van reclamebureau Zout Media, het reclamebureau dat de huisstijl, website en social media van #DCDW verzorgt. Esther, ontzettend fijn dat je in deze podcast te gast bent. Wil je wat over jezelf vertellen en over jouw bedrijf?

Vaak verwaarloosd
“Bedankt dat je mij...