Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Aug 31, 2021

Hey, welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag neemt onze collega Hugo de podcast over en gaat hij het hebben over Alice: uw eigen Marktplaats internet sales team! 

Zo heeft hij het over het ontstaan van Alice, de voordelen, de problemen die...


Aug 24, 2021

Hey, welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag hebben we een podcast met Bill Wittenmyer Ik ken Bill al een aantal jaren. Ik heb hem vaker ontmoet in Amerika. Laten we hem erbij halen. Hi Bill, nice to have you in our LinkedinLive! Can you...


Aug 17, 2021

Hey, welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag gaan we op de Belgische tour. We hebben namelijk Kurt Vandecasteele van LeChiffre automotive consulting te gast. Wat leuk dat je er bent. Kun je wat vertellen over jezelf? Wie ben je en wat doe...


Aug 10, 2021

Hey, welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat Brian Benstock de nummer 1 Certified Honda & Acura Dealer in de USA. Brian welcome, we are proud to have you in our LinkedInlive! 

Leren van een Amerikaanse automotive professional


Aug 3, 2021

Hey, welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat in een solo podcast waarin Paul ingaat op het afgelopen halfjaar bij #DCCW. Wat hebben we gedaan en wat hebben we bereikt? Je hoort het in deze podcast!

Het afgelopen halfjaar bij...