Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Jun 27, 2023

Welkom bij de P+R podcast. Deze keer met Paul Dietz, algemeen directeur van ARN – Autorecycling Nederland. We gaan het onder andere hebben over waarom er miljoenen gebruikte auto-onderdelen gedemonteerd op de schappen liggen. Die voor een groot deel online te koop staan. Maar er nagenoeg geen bewustwording is bij...


Jun 20, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Gijs van Essche van Yourdailydrive uit België. Gijs, wat leuk dat je er bent. Wil je vertellen wie je bent en wat je doet?

CRM
“Ik ben Gijs van Essche. Yourdailydrive is een CRM-platform....


Jun 13, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Marlou Schrijver van AutoScout24. Marlou, wil je jezelf voorstellen aan de mensen die jou nog niet kennen?


One stop shop
“Ik ben Marlou Schrijver en ik ben sinds 2018 verantwoordelijk voor de salesteams van...


Jun 6, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag is onze gast Bridget van Kaauwen van dtc/always on. Bridget, wat leuk dat je er bent. Kan je onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Proceskennis
Ik ben Bridget van Kaauwen en ik werk bij dtc/always on als...