Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Jan 31, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Deze week zijn wij te gast bij het autobedrijf van Wouter van Kuilenburg in Utrecht. Kun je onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Veranderend businessmodel
“Ik ben Wouter van Kuilenburg en ik heb een...


Jan 24, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Automotive in de breedste zin van het woord, want vandaag gaat het over kraanmachines en grondverzetmaterieel. Joost Goedhart van Tradus, kun je ons meer vertellen over jezelf en het bedrijf waarvoor je werkt?

Internationale...


Jan 17, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Deze week Ricardo Janmaat, onze jongste deelnemer tot nu toe. Ricardo, wil je onze luisteraars wat meer vertellen over jezelf en over wat je doet?

WhatsApp
“Ik ben Ricardo Janmaat, 21 jaar, en ik ben...


Jan 10, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag voor de eerste keer in de podcast een DMS-leverancier. Rick Kruidenier is partner en OEM-manager Benelux bij CDK Global. Rick, leuk dat je hier bent. Wil je wat meer vertellen over jezelf en jouw bedrijf?

Stabiliteit
“CDK Global is...


Jan 3, 2020

Welkom allemaal bij weer een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Deze week als gast Jos Mitsunaga van FilmQi. Jos, ontzettend leuk dat je hier komt. Kun je onze luisteraars meer vertellen over jezelf en over jouw bedrijf?

Verbetering
“Van oudsher ben ik filmmaker. De laatste twee jaar heb ik...