Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

May 24, 2019

Welkom bij weer een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Lang gewacht maar hier is hij toch: Martijn Bovee, General Manager Auto.nl. Martijn, welkom in onze podcast. Voor degene die je nog niet kennen, kun je wat meer vertellen over jezelf.

Webshop zonder showroom
“Na tien jaar bij Vaartland.nl en...


May 20, 2019

Welkom bij weer een nieuwe podcast met als doel de online automotive beter te maken. Deze week hebben we als gast Ivo Brandsma. Ivo, welkom in onze studio in Ede en in onze podcast. Kun je onze luisteraars wat meer vertellen over jezelf en je bedrijf?

Vier proposities
”Zeker Paul, dankjewel voor de uitnodiging. Leuk...


May 13, 2019

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van onze podcast met als doel om de online automotive beter te maken. Deze week hebben we als gast Kevin Gerde. Kevin, welkom in onze studio en onze podcast. Kan je onze luisteraars wat meer vertellen over jezelf en over je bedrijf?

Feestje
Dankjewel voor de uitnodiging Paul. Ik ben...


May 6, 2019

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van onze podcast met als doel de online automotive beter te maken. Deze week hebben we wederom als gast Kees Oldenhage van VentaVid. Kees, welkom in onze studio en onze podcast. Kun je onze luisteraars wat meer vertellen over jezelf en je bedrijf voor diegenen die je nog niet...