Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Nov 29, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag hebben we hoog Belgisch bezoek, namelijk Joost Cardoen is hier in Eden om te praten over zijn nieuwste avontuur bij Xpower, ook wel Hypercharge genoemd. Joost, Leuk dat je er bent.
Kun je onze luisteraars,...


Nov 24, 2022

Welkom allemaal bij de nieuwe aflevering van de P+R podcast. Onze gast vandaag is Jelle van Doorn van DAS Import. DAS Import importeert jonge Duitse occasions voor Nederlandse klanten. Jelle, hoe kijk jij naar de ontwikkelingen rondom online autoverkoop?

Aandacht
“DAS Import importeert Duitse auto’s voor Nederlandse...


Nov 15, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag is onze gast Frank Moormann van Nieuwenhuijse Groep en Max’s Mobility. Frank, wil je jezelf voorstellen aan onze luisteraars?

Nieuw retailconcept
“Sinds 2014 werk ik bij Nieuwenhuijse Groep. Ook daarvoor...


Nov 8, 2022

Welkom allemaal bij onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag het tweede deel van de bonuspodcast met Honda-dealer Brian Benstock. Hij vertelt hoe je als gelijktijdig de werkplaatsomzet kan vergroten en de klantbeleving kan verbeteren.

Aandacht
“Iedereen is bezig met de vraag waar de...


Nov 1, 2022

In deze podcast praten wij over de aanstaande #DCDW-evenementen die op 8 en 9 november worden gehouden. De eerste vindt plaats bij het Van der Valk-hotel in Antwerpen, de dag erna zijn we te gast bij het Van der Valk-hotel in Almere.

Onze keynote speaker is Troy Spring, CEO van Dealerworld in Amerika. Hij neemt ons mee...