Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Apr 29, 2019

Welkom bij weer een nieuwe podcast met als doel de online automotive beter te maken. Deze week hebben we als gasten Bobby Rietveld en Frank Tanke van Autorola en Indicata. Frank en Bobby, welkom in onze studio en in onze podcast. Kunnen jullie onze luisteraars wat meer vertellen over jezelf en jullie bedrijf?

6,2...


Apr 9, 2019

Welkom bij weer een nieuwe podcast met als doel de online automotive beter te maken. Deze week hebben we als gast Orjan Frikkee, directeur van iGarage en twee Profile Tyrecenters. Orjan, welkom in onze podcast. Kun je onze luisteraars meer vertellen over jezelf en je bedrijf?

Moderne klantenbinding
Dankjewel Paul, voor...


Apr 9, 2019

Welkom allemaal bij deze nieuwe aflevering van onze podcast met als doel de online automotive beter te maken. In deze aflevering gaan we het iets anders aanpakken. We hebben een aantal NADA-deelnemers gevraagd naar hun ervaringen en hun leermomenten.

Hard werken
Voor mijzelf was het dit jaar mijn achtste deelname dit...


Apr 1, 2019

Welkom bij weer een nieuwe podcast met als doel de online automotive beter te maken. Deze week hebben we als gast Wilbert Philippo, directeur van LeaseVergelijker, LeaseTrader en InfoTrade. Wilbert, welkom in onze studio en onze podcast. Kun je onze luisteraars wat meer vertellen over jezelf en je bedrijf voor wie dat...