Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Mar 28, 2020

Welkom bij onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast Wilbert Philippo en Arjan van Olst van Infotrade. Heren, dankjewel voor jullie komst. Wat zijn de belangrijkste online marketingtrends van dit moment?

Geautomatiseerd
WP: “Door het verdwijnen van first party cookies worden...


Mar 20, 2020

Welkom bij onze nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat met Sjoerd ten Cate. Met zijn bedrijf Gewoon Sjoerd ondersteunt hij MKB-bedrijven op marketinggebied. Sjoerd, kun je de luisteraars meer vertellen over jezelf, wat je doet en over jouw drive?

Sparring partner
“Veel middelgrote...


Mar 16, 2020

Welkom bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Met wie kan ik dat beter dan met Michel van Roon? Met CRM automotive retail helpt hij autobedrijven en importeurs om hun werk beter te doen. Michel, hoe gaat het met je?

Hogere omloopsnelheid
“Het gaat hartstikke goed. De...


Mar 10, 2020

Welkom allemaal bij weer een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. En met wie kan dat beter dan met Jasper Steffens? Jasper, dankjewel voor jouw komst. Zou je jezelf willen introduceren voor de paar mensen in de automotive die jou niet kennen?

Vernieuwing en coaching
“Van 1987 tot 2013 heb ik in de...


Mar 3, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast Wilbert Wester van Transporting Wheels. Wilbert, dankjewel voor jouw komst. Wil je onze luisteraars vertellen wie je bent, wat je doet en wat je drijft?

Real time
“In 2014 ben ik begonnen met Transporting Wheels, een...