Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

May 31, 2022

Welkom bij de podcast P&R met Paul de Vries en Rolf Westgeest. In deze podcast kijken we als automotive e-commerce experts samen met een speciale gast naar verleden, heden en toekomst van de automotive. Vandaag is onze gast Dirk Mulder van de ING Bank. Hij vertelt o.a. over de digitalisering van bedrijven. Welke...


May 26, 2022

Welkom bij de vierde teaser van de P+R (Paul de Vries en Rolf Westgeest) podcast. Dit keer een podcast met Dirk Mulder! Hierin spreken beide automotive-experts met een professional in het vakgebied over alles wat er speelt rondom de verkoop van auto’s. Online, de showroom, de toekomst, kansen en...


May 24, 2022

Welkom bij een nieuwe bonuspodcast met Brian Pasch. Deze tweede podcast gaat over de invloed van Tesla op het retailmodel in de automotive, de opkomst van online retail en agentuurmodellen, en de gevolgen voor het verdienmodel van autobedrijven.

Wantrouwen
“In de Verenigde Staten zijn autofabrikanten gefascineerd en...


May 17, 2022

Vandaag hebben we een speciale podcast met mij, Monique, en mijn collega Stefanie van #DCDW. Samen praten we over het aanstaande #DCDW-event ‘Women in Automotive’ op 24 mei 2022 over de positie en de rol van vrouwen in de automotive.

Personeelstekort
“Het aandeel vrouwen in de automotive branche is nog altijd...


May 10, 2022

Welkom allemaal bij deze speciale bonuspodcast met Brian Pasch. In deze eerste bonuspodcast vertelt Brian over de toekomst van automotive retail, veranderingen in fysieke en online retail en hoe autobedrijven zich hierop kunnen voorbereiden.

Unieke ontwikkelingen
“Op dit moment zijn er een aantal unieke ontwikkelingen...