Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Jun 22, 2019

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag heb ik te gast Hans Kwaad van AutoBinck Smart Mobility. Hans, dankjewel voor je komst naar Ede. Voor de paar mensen die jou niet kennen, wil je iets meer vertellen over Hans Kwaad?

Rendement waarborgen
“Ik ben ruim 25 jaar werkzaam...


Jun 17, 2019

Welkom Paul de Vries bij de Marketing Technology Podcast met Elias Crum van Marketing Guys. Paul, jij bent spokesperson bij Marktplaats en Ebay en oprichter van #DCDW, de Digital Car Dealer Workshop. Kan je wat toelichten over jezelf en wat je voor deze merken doet?

“Jazeker. Ik ben Paul, 47 jaar, en ik heb twee...


Jun 10, 2019

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag in Ede hebben we te gast Henk Rijpstra van Autotelex en Rolls uit Arnhem. Henk, leuk dat je er bent. Kun je onze luisteraars wat meer vertellen over jezelf. Wie is Henk Rijpstra?

Transitie naar digitaal
“Dank...


Jun 5, 2019

De kogel is door de kerk. Eindelijk! Om de giga-concurrentie in portalland de baas te kunnen, heeft Autotrack gedaan wat het zou moeten doen: Gaspedaal overnemen! Prima dat de deal beklonken is in een nieuwe joint venture, maar met oudgediende Sander van den Hout aan het roer, is de richting duidelijk: Autotrack wil...


Jun 3, 2019

Welkom bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken, met deze week Martijn Versteegen van IMAGIN.Studio. Martijn, dankjewel voor je komst naar de studio. Kun je onze luisteraars wat meer vertellen over jezelf en wat je op dit moment doet?

Big Bang
“Ik heb 18 jaar in verschillende...