Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Aug 26, 2019

Welkom bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Deze week hebben we te gast Dennis van den Bogaard, business development manager bij Webpower. Dennis, van harte welkom hier in de studio. Kun je wat meer vertellen over jezelf en wat je doet?

Kloof
“Webpower helpt bedrijven bij...


Aug 19, 2019

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Een aantal weken geleden hebben we Jeroen Zaal op bezoek gehad met de eerste Nissan Leaf. Vandaag is hij er weer met een Hyundai Kona Electric. Jeroen, welkom hier in Ede. Waarom heb je de Hyundai meegenomen?

Geen...


Aug 12, 2019

Welkom luisteraars bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Met deze week als gast Malte Krüger, vice president van Mobile.de, Ebay.de en Ebay-kleinanzeigen.de. Oftewel: een van de grote mannen van Marktplaats en Ebay. Malte, welcome to our podcast.

Geweldige kansen
“Dankjewel voor de...


Aug 5, 2019

Welkom allemaal bij deze podcast om de online automotive beter te maken. Deze week als gast Elias Crum van Marketing Guys. Elias, dankjewel voor je komst naar de studio hier in Ede. Zou jij onze luisteraars wat meer willen vertellen over jezelf en wat je doet?

Datagedreven
“Ik ben met Marketing Guys gestart in 2012....