Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Aug 29, 2023


Deze Bonus podcast duikt diep in de wereld van de gebruikte autohandel, met speciale aandacht voor de 'Market-day Supply'-indicator. Deze index geeft aan hoe snel bepaalde modellen op de markt bewegen en helpt dealers om hun inventaris efficiënter te beheren. De podcast stelt echter dat veel dealers deze tool verkeerd...


Aug 22, 2023

Welkom allemaal bij onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Laura de la Mar en Johan Mulder van Gastvrijheid in Bedrijf. Laura en Johan, welkom. Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Verschil maken
“Ik ben Laura de la Mar en ik heb een grote passie voor gastvrijheid. Ik help...


Aug 15, 2023

In deze podcast bespreken Wouter koppert van Vibber en Roeland Jacobse van Multivalue samen met Paul de Vries de uitdagingen en mogelijkheden in de autoverkoop. De focus van het gesprek ligt op de verbetering van de klantbeleving in de online automotive sector. Ze benadrukken de cruciale rol van coaching en...


Aug 8, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Jonathan Colletta van UnameIT. Jonathan, leuk dat je er bent. Wil je jezelf voorstellen aan iedereen die jou en UnameIT nog niet kent?

Automotive Marketing
In deze podcastaflevering bespreken Paul en Jonathan...


Aug 1, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Hans Kraaijeveld van Autofactor. Hans, leuk dat je er bent. Wil je jezelf voorstellen aan iedereen die jou en Autofactor nog niet kent?

Autofactor
In de podcast, Hans Kraaijeveld, eigenaar van Autofactor,...