Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Aug 30, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om te online automotive beter te maken. Mensen zijn onmisbaar voor het beter maken van de automotive. Vandaag vertelt onze gast Joël van den Doel van Vibber over het nieuwste onderzoek dat hij heeft uitgevoerd.

Cultuurverandering
“Ik ben Joël van den Doel en...


Aug 23, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag gaan we dat in het Engels doen met Wilhelm Ruppert van Automedia GmbH. Wilhelm, wil je jezelf voorstellen aan onze luisteraars?

Minder voorop
“Ik ben oprichter en eigenaar van Automedia. Sinds 1997...


Aug 16, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Glenn Lebon van Carflow. Glenn, wat leuk dat je er bent. Wie ben je en wat doe je?

Geïntegreerd
“Vanuit de schoolbanken ben ik rechtstreeks de automotive ingegaan. Eerst in de werkplaats,...


Aug 9, 2022

Welkom allemaal bij de derde bonuspodcast met Brian Pasch. In deze laatste bonuspodcast geeft Brian autobedrijven en automotive professionals tips om de verkoopprestaties en de klanttevredenheid te verbeteren en om de transitie naar online retail te maken.

Belofte
“De belangrijkste vraag die retailers zichzelf moeten...


Aug 2, 2022

Welkom allemaal bij weer een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag praten we met Alex Gaspar over AutoDialog. Alex, wat leuk dat je er bent. Wie ben je en wat doe je?

Frustratie
“Ik ben Alex Gaspar en ik ben altijd actief geweest in de automotive. Ik heb 26 jaar een...