Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Jul 12, 2024

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat met Luc Baetens van GC Car-Garantie. Luc, leuk dat je er bent en dat je helemaal naar Ede bent gekomen. Wil je aan onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Ondernemen was een Wens

“Mijn naam...


Jun 28, 2024

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat met Johannes Stoffel van 2trde. Johannes, leuk dat je er bent. Wil je aan onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Online B2B veiling

"Ik ben Johannes Stoffel, oprichter van het...


Jun 21, 2024

Welkom allemaal bij deze bonuspodcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag is onze gast Yrin Ketterings die ik heb leren kennen op een gastcollege op de IVA. Yrin, leuk dat je er bent. Wil je aan onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Onvergetelijke ervaringen

“Ik ben Yrin...


Jun 14, 2024

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag een nieuwe podcasts waarbij praten met de man die de meeste auto’s wast van Nederland: Shailen Rambaran Mishre. Je kwam vandaag binnen, gaf een hand en zei: “Ik was auto’s”. Vertel:

“Dat klopt, ik heb zo’n 20...


May 31, 2024

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie om de online automotive beter maken. Vandaag een nieuwe podcasts waarbij we praten met vrouwen werkzaam in de autobranche. Een podcast door vrouwen, over vrouwen in een mannenwereld. Onze gast vandaag is niet direct werkzaam in de automotive maar heeft er zeker mee te...