Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Sep 28, 2019

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Deze week hebben we als gast Maik Dielissen van Deel.auto. Mike, dankjewel voor je komst. Kan je de paar mensen in de automotive die jou niet kennen wat meer vertellen over jezelf en wat je doet?

Ketenregisseur
“Begin...


Sep 20, 2019

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast Jacco van de Kuilen. Hij is een topfotograaf op autogebied. Jacco, welkom in onze studio. Kun je onze luisteraars wat meer vertellen over jezelf en wat je doet?

Rustige achtergrond
“In mijn beginjaren heb...


Sep 16, 2019

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Deze week hebben we als gast iemand die ik al 25 jaar ken binnen de automotive. Egge Selles, kun je onze luisteraars meer vertellen over jezelf, je bedrijf en waar je vandaan komt?

Tijd vooruit
“Dankjewel Paul. Ik ben Egge Selles,...


Sep 7, 2019

Data helpt mee om de emotie uit inkoop en verkoop te halen
Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast bij ons Jan-Willem Seeder, mede-oprichter/eigenaar van japiecars. Jan-Willem, bedankt voor jouw komst alhier. Kun je onze luisteraars wat meer...


Sep 2, 2019

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om te online automotive beter te maken. Deze week hebben we als gasten Frank Duinkerken en Frans Huetink van DTC Media en Innovam die ons gaan vertellen over de Automotive Marketing Professionals. Frank en Frans, welkom hier in Ede. Willen jullie vertellen wie...