Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Sep 27, 2022

Welkom allemaal bij onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag gaan we dat doen met Lev van der Eng van CarCollect. Lev, kun je onze luisteraars wat meer vertellen over wie je bent en wat je doet?

Structureren
“Ik ben Lev van der Eng en met CarCollect werken we op het snijvlak van automotive...


Sep 20, 2022

Welkom allemaal bij onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat samen met Gino de Vin van Itemlost. Gino, leuk dat je er bent. Wie ben je en wat doe je?

QR-code
“Ik ben Gino de Vin, 28 jaar oud en ik ben in 2016 begonnen met mijn eigen start-up. In mijn jeugd hockeyde ik op...


Sep 13, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Omdat we veel Belgische luisteraars hebben, verwelkomen we vandaag Pieterjan Huyghe van AMI. Pieterjan, wil je vertellen wie je bent en wat je doet?

Onduidelijke opbrengst
“Mijn naam is Pieterjan Huyghe en met AMI...


Sep 6, 2022

In deze aflevering van de P+R podcast verwelkomen we Bart van der Vossen van Mollie. Mollie faciliteert e-commerce en is betaalprovider voor talloze webwinkels en autobedrijven. Bart, leuk dat je onze gast bent. Hoe kijk jij naar de automotive op het gebied van e-commerce?

Frictieloos
“Niet zo lang geleden kocht ik...