Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Nov 24, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze nieuwe podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat met Julian Natte van HireSlim. Julian, wil je jezelf voorstellen aan de mensen die jou nog niet kennen?

Warme leads
“Direct na mijn studie ben ik begonnen met ondernemen. Vanuit...


Nov 16, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag gaan we solo. Oftewel, we hebben geen gast vandaag want we hebben wel wat andere zaken te melden die we graag met jullie willen delen over wat er deze week gaat gebeuren bij de Automotive, Attribution...


Nov 10, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat voor de derde keer met Rolf Westgeest. Rolf, ik ken jou heel lang, maar wil je jezelf nog eens aan onze luisteraars voorstellen?

Online wereld
“Ik ben Rolf, woonachtig in Amsterdam, en ik...


Nov 3, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Beter maken doen we door onze verkopers en salesmanagers te trainen op basistechnieken. Vandaag vertelt onze gast Johan Lammers hoe hij dat aanpakt.

10minutentraining
“Dankjewel Paul. Wij hebben een...