Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Jul 20, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Dat doen we vandaag met Hein Balesar van RDC. Hein, dankjewel voor jouw komst. Zou je jezelf willen voorstellen aan onze luisteraars?

In contact blijven
“Sinds 2014 werk ik voor RDC als manager retail. In die rol ben...


Jul 10, 2020

Welkom allemaal bij onze podcast om de online automotive beter te maken. Deze week hebben we twee gasten, Dick van der Burg en Maarten Bos van In Serious Business. Heren, dankjewel voor jullie komst. Wie zijn jullie en wat doen jullie in dit mooie vak?

Doorvragen
(MB) “Ik ben Maarten Bos en ik ben al mijn hele leven...


Jul 7, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Beter te maken doen we vandaag met Monique Wolff en Nico Post van NJH Mystery Shoppings. Monique en Nico, bedankt voor jullie komst. Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Behoeften
(MW) “Ik ben projectleider...