Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Jul 25, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Ysai Laumen van Morgen Internet. Ysai, leuk dat je er bent. Wil je jezelf voorstellen aan iedereen die jou en Morgen Internet nog niet kent?

Morgen Internet
Ysai deelt zijn passie voor het verbeteren van de...


Jul 18, 2023

In deze boeiende aflevering van de podcast, bespreekt Bill Wittenmyer de dynamiek van de automobielindustrie. Hij waarschuwt voor een aankomende uitdaging, waarbij de huidige inflatie van voertuigwaarden kan leiden tot een aanzienlijke kloof tussen de prijs die consumenten voor hun auto's hebben betaald en de...


Jul 11, 2023

Welkom allemaal bij onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag een speciale bonuspodcast met Bill Wittenmyer van DealerOn. In dit eerste deel vertelt Bill over de uitdagingen voor automotive retail in een sterk veranderd automotive landschap.

Kwaliteit versus volume
“Ik ben Bill Wittenmyer. Ik...


Jul 4, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Bart Baaten van WEBSOLVE. Bart, leuk dat je er bent. Wil je jezelf voorstellen aan iedereen die jou en Websolve nog niet kent?

Marketing automation
WEBSOLVE helpt dealerbedrijven om hun online...