Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Sep 25, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast iemand die ik jarenlang ken, voor wie ik veel respect heb en die eigenlijk geen introductie nodig heeft: Geert Vermeer, oud-voorzitter van BOVAG-afdeling NDA en oud-bondsvoorzitter van BOVAG. Geert,...


Sep 18, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Dat doen we vandaag met Henri Willems van Webstores. Henry, leuk dat je hier bent. Kun je onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Grip op data
“Dankjewel voor de uitnodiging Paul. Ik ben Henri Willems, 37...


Sep 14, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag is onze gast Boudewijn Finson van Automotive Retail Support. Boudewijn, wil je jezelf voorstellen aan de paar mensen die jou nog niet kennen?

Spraakmakend
“Ik ben alweer 44 jaar werkzaam in of vlakbij de...


Sep 6, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast Marjolein Bongers, bekend van het boek LinkedIn Power en van het House of Social Media. Marjolein, kun je onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Profieloptimalisatie
“Sinds tien jaar ben...


Sep 3, 2020

Welkom allemaal bij onze nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag in de podcast Ivo Wassenaar, Head of Strategy & Innovation bij OLX Group in Indonesië. Ivo, wil je jezelf voorstellen aan de mensen die jou nog niet kennen?

Opkomende markten
“Voordat ik bij OLX Group begon, heb ik voor...