Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Sep 28, 2018

Welkom bij een nieuwe aflevering van de #DCDW Podcast. Deze week spreek ik met Jantia Hurkmans, een van de dames van de Dames van Hurkmans, tevens finalist van het Autobedrijf van het Jaar. Janita, dank voor je komst en vertel eens wat meer over jezelf en je bedrijf, dit voor de mensen die jou nog niet kennen.

Ik ben 40...


Sep 21, 2018

Welkom bij weer een nieuwe aflevering van de #DCDW Podcast. Deze week spreek ik met Frank van den Nieuwenhuijzen, eigenaar van Kia- en Suzuki-dealer VDNS in Helmond. Tevens heeft Frank een leasemaatschappij en een universeel autobedrijf. Frank, van harte welkom in de #DCDW Podcast, kun je nog wat meer vertellen...


Sep 10, 2018

In deze speciale podcast deze week geen gesprek met een expert uit de autobranche, maar een inspirerende sessie van Paul zelf waarin hij in een Digital Car Dealer Workshop ingaat op de meest mishandelde lead van allemaal: de telefonische lead.

Verpest

"Nu steeds meer dealers ervan doordrongen zijn dat de online lead zo...


Sep 9, 2018

Het grote verschil met de tijd waarin mensen zich in een showroom oriënteerden in plaats van online, is dat verkopers tegenwoordig nog maar één kans hebben om het goed te doen.

Melvin Ester, senior accountmanager automotive van Marktplaats, vertelt in deze presentatie die hij gaf aan een aantal dealers...