Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Apr 26, 2018

Deze week in de #DCDW Podcast spreek ik met Clem Dickmann. Een man die ik al lang ken en waar ik veel mee heb meegemaakt, daarom vind ik het leuk dat hij vandaag bij mij aanschuift. Clem, kun je om te beginnen jezelf kort introduceren en wat meer vertellen over je bedrijf?

Achterban
"Uiteraard Paul. We lopen beiden...


Apr 17, 2018

Deze week weer een gewone #DCDW Podcast, maar wel weer met iemand bij mij aan tafel die ik eerder gesproken heb: Remco Schoenmaker. Remco was al eens te gast in podcast nummer 12, toen nog als manager van het BDC van Wassink Autogroep. Tegenwoordig werkt Remco voor het RDC, dus dat was een goede reden om hem opnieuw uit...


Apr 12, 2018

Vandaag in de #DCDW Podcast iemand die ook al eens eerder voorbij is gekomen: mijn collega Gerben Beck, operationeel manager van #DCDW. Binnen #DCDW is er een aantal nieuwe ontwikkelingen waar ik het over wil hebben, namelijk Call Track Manager en het nieuwe Calldrip, en wie kan ik dat beter laten toelichten dan...


Apr 3, 2018

Welkom bij de #DCDW Podcast van deze week met als gast Jeffrey Verhoek, oprichter en partner van het bureau AdCalls in Amsterdam waarmee wij samenwerken op het gebied van call tracking. Jeffrey, van harte welkom, wat wil je vandaag met ons bespreken in de podcast?

Feedback
"Dank je voor de uitnodiging, Paul. We gaan het...