Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

May 22, 2020

Welkom allemaal bij weer een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast André Brontsema en Bas Luichjes van de Later Academy. André en Bas, welkom. Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Coachen
(BL) “Ik ben 48 jaar en ik werk vanaf mijn 19e in de autobranche. Dat doe ik...


May 18, 2020

Welkom allemaal bij weer een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast Jort van Sisseren die alles weet van notarieel betalen en online transacties. Jort, kan je onze luisteraars wat meer vertellen over jezelf en wat je doet?

Afleverapp
“Met Notarieel Betalen en...


May 9, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag is onze gast Rob Henneveld. Rob, volgens mij kent heel automotive Nederland je. Wat brengt jou hier?

E-sales
“In deze podcast wil ik graag uitleggen hoe Carflow e-sales naar de showroom van het...


May 4, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag twee gasten in onze studio: Jeroen Dols en Robbert van Helten van Automotive Intelligence. Zouden jullie jezelf willen voorstellen?

Kortere statijd
(JD) “Ik ben Jeroen Dols van Automotive Intelligence, of AMI zoals wij het bedrijf...