Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Oct 27, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat met Emiel Kolk van Futy. Emiel, dankjewel voor jouw komst alhier. Wil je onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Dialoog
“Ik ben Emiel, 30 jaar, en ik heb samen met mijn...


Oct 20, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag te gast is Geert Menting van Hoobr. Geert, dankjewel voor jouw komst. Wil je onze luisteraars meer vertellen over wie je bent, wat je doet en wat je drijft?

Personal branding

“Dankjewel Paul. Ik ben Geert Menting...


Oct 9, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast om de online automotive beter te maken. Vandaag is onze gast Ruud Vossenbeld van Inform. Ruud, wat leuk dat je hier aanwezig bent. Kun je onze luisteraars vertellen wie je bent, wat je doet en wat je hebt gedaan?

Niches
“Ik ben begonnen bij DAF trucks en daarna overgestapt naar...


Oct 6, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag doen we dat met salesspecialist Ronald Bogaerds. Met hem praat ik over leadopvolging. Ronald, wil je jezelf aan onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Onderschatten
“Ik ben Ronald...