Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Sep 26, 2023

Te gast, Jordy Bruil van ABC Automotive, die de luisteraars meeneemt op een reis door zijn carrière, van zijn dagen als stagiair bij ABC Automotive tot zijn rol in het vormgeven van marketingstrategieën voor merkspecialisten.

Marketing en Lokale Expertise
Jordy Bruil deelt inzichten over zijn ervaringen...


Sep 19, 2023

Dealer van Ligier

In deze bonuspodcast aflevering van de Paul de Vries podcast wordt de veelzijdigheid en het potentieel van "citycars," ook wel bekend als brommobielen, uitgelicht. Paul, die dealer is van het merk Ligier, deelde zijn ervaringen over een bijzondere roadtrip van Doesburg naar Parijs om aan te tonen dat...


Sep 12, 2023

catch up
In deze uitgebreide podcast aflevering te gast, Jort van Sisseren van notarieel betalen. Jort deelt uitvoerig de recente ontwikkelingen binnen zijn bedrijf en de impact van hun digitale tenaamstelling systeem op zowel grote als kleine autobedrijven.

Integraties
Jort benadrukt dat de integratie van hun systeem...


Sep 5, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met onze missie de online automotive beter maken. Vandaag is onze gast Maarten Bekkers van AutoChat. Maarten, leuk dat je er bent. Wil je onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet? 

AI
“Nadat ik mijn bedrijf AutoManager aan CarNext had verkocht, besloot ik om een...