Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!


Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Jan 4, 2022

Hey, welkom allemaal bij de eerste aflevering van onze podcast in 2022 met de missie om de online automotive beter te maken. We hopen dat u een goed einde van het jaar heeft gehad samen met uw familie en dat u er bijna aan toe bent om dit jaar te gaan knallen. Uiteraard zitten we nog in een lockdown en betekent het dat we vooral nu het optimale uit onze online showroom moeten halen. Daarom hebben we onze partners gevraagd hoe ze 2021 hebben ervaren en hoe ze je kunnen helpen in 2022. 

Partners aan het woord over 2021/2022

Daarom gaan we praten met AutoChat, Autosoft en Rhino Events. Want hoe kunnen zij jou helpen in 2022 om de online automotive beter te maken?  Luister de podcast en kom er direct achter!

Dankjewel voor het luisteren naar deze podcast. Dit was hem dan, onze eerste podcast van 2022 met onze partners waarmee we samen de online automotive beter gaan maken. Waaronder ook onze events, waarop we sprekers hebben zoals Brian Pasch uit de USA. Volgende week uiteraard weer een nieuwe podcast met dezelfde missie: de online automotive beter maken! Dankjewel!