Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!


Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Nov 23, 2021

Hey, welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag hebben we een gast die daar ontzettend veel ervaring mee heeft. Digital Disruption is een van zijn vele functies in de online automotive. Vandaag hebben we Wesley de Kruijff. Onze paden hebben elkaar vaak gekruist de laatste jaren. Voor de mensen die jou nog niet kennen, wie is Wesley?

Voorstellen Wesley de Kruijff

Het belangrijkste vind ik dat ik vader ben van twee dochters. Daarnaast ben ik iemand die altijd dingen ziet die beter of anders kunnen. Dat is soms toch wel vervelend. Het is een beetje een mix tussen het kijken naar hoe je de eerste stap kunt zetten om tot verbeteringen te komen. Dat heb ik ook in mijn tijd bij ASR toegepast. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er steeds beter mee leer te leven al blijft het altijd wel een dingetje. 

Carrière 

Ik heb super veel geleerd in de tijden dat ik met Mark Joosten en Marijn Pijnenborg heb mogen werken. Ik heb ze leren kennen in de tijd dat ze met Funda bezig waren. Destijds werkte ik bij een internet uitgeverij in Amsterdam en was bezig met platformen als Zorgkiezer.nl. Ik heb toen een project voor ze gedaan bij Funda en precies toen het project was afgerond, gingen zij weg bij Funda en startten zij met Zomoto. Dat was een occasion platform waarbij ze zich richten op de koper in plaats van de verkoper. Via Zomotex zeiden we bijvoorbeeld dat een auto van 10.000 euro maar 8.000 euro waard was omdat er zoveel te koop stonden. Je merkte alleen wel dat de markt er destijds nog niet klaar voor was. Na verloop van tijd werd deze naam verschillende keren veranderd en besloten we Auto.nl op te zetten. 

Anyways

Wij geloven dat door gebruik te maken van wat er al is, een cultuur van waardering ontstaat. Daarom gebruiken we auto's die momenteel stil staan ​​op parkeerplaatsen van dealers, en stellen we deze voor iedereen beschikbaar via onze auto-abonnementen. Op Anyways bestel je een auto die bij je past met een all-in abonnement volledig online en krijg je deze binnen 72 uur voor je deur afgeleverd. Met onze all-in maandelijkse vergoeding zijn klanten volledig gedekt en onderhouden. Flexibiliteit is bij ons belangrijk, je kunt de auto op ieder moment annuleren. 

Wesley, dankjewel voor je komst. Volgende week uiteraard weer een nieuwe gast en een nieuwe podcast met dezelfde missie. Samen de online automotive beter maken! Dankjewel!

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldrip, CARMEN Automotive BDC en Findio

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom samenwerken met Findio voor auto?

Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van:online retailoplossingen – ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive – al uw krediet onder één dak – Ondersteuning van uw verkopers – Remarketing tools – digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoopsites.

Waarom kiezen voor Spincar?

Auto kopen anno 2021? Naast gemak, betrouwbaarheid kijkt een consument ook naar presentatie. De kleding- en electronicabranche doet dit al jaren door 360º beeld te gebruiken bij presentaties. En dat werkt. Mensen zijn op zoek naar volledigheid tot in detail. Als webshop profiteer je daar optimaal van. Daarom is 360º presentatie ook de manier om de aandacht voor consumenten te trekken die op zoek zijn naar een auto. Autobedrijven die werken met 360º beeld, -spins-, merken dat klanten het enorm waarderen en ontvangen beduidend meer leads. Consumenten krijgen zekerheid en bevestiging van de juiste prijs bij het bekijken van een spin. De zorg en aandacht voor een goede presentatie kenmerkt een serieuze aanbieder. SpinCar is o.a. exclusief partner van AutoTrack.nl"