Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Dec 27, 2022

Welkom allemaal bij onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag het derde deel van de bonuspodcast met Honda-dealer Brian Benstock. In deze aflevering vertelt hij dat winst begint met rekenen en gevaar voor dealers altijd toeslaat wanneer je dat niet verwacht.

Geld tellen
“Bedrijven zoals Apple...


Dec 20, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag gaan we het hebben over de online autoverhuur met Wouter van Veel, partner bij Oscar. Wouter, wat leuk dat je er bent. Vindt het ook leuk om hier te zijn Paul, dankjewel.

 

Wie is Wouter

Wouter van Veen,...


Dec 13, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag gaan we het doen met Remco Roos van InfoTrade. En vandaag gaan we het hebben over een aantal onderwerpen zoals fictieve websites, Google Analytics die hier natuurlijk niet mag...


Dec 6, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag gaan we het doen met Wilbert Philippo, Oprichter van InfoTrade Automotive marketing, LeaseTrader en LeaseVergelijker. We gaan het hebben over privé leasen, over Duitsland, over overname, over Google...


Nov 29, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag hebben we hoog Belgisch bezoek, namelijk Joost Cardoen is hier in Eden om te praten over zijn nieuwste avontuur bij Xpower, ook wel Hypercharge genoemd. Joost, Leuk dat je er bent.
Kun je onze luisteraars,...