Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!


Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Jun 7, 2022

Welkom allemaal bij een nieuwe aflevering van onze podcast met de missie om de online automotive beter te maken. Vandaag praten we met Jort van Sisseren over de nieuwste ontwikkelingen bij Notarieel Betalen.

Soepele afhandeling
“Notarieel Betalen verzorgt veilige online betalingen voor automotive bedrijven. Klanten kunnen voor aflevering en bij aflevering betalen en online reserveren en aanbetalen. Daarnaast hebben we onze Aflever-App. De app maakt de financiële afhandeling gemakkelijker voor het autobedrijf en prettiger voor de klant. We hebben twee nieuwe functionaliteiten toegevoegd: mobiel tenaamstellen en opnemen in de bedrijfsvoorraad. Dat is een handige aanvulling op de andere flows. Notarieel Betalen is te koppelen aan een ‘koop nu’ knop op de website van het autobedrijf en aan alle facturatie- en boekhoudpakketten. In Nederland werken verschillende autobedrijven met ons samen, waaronder Auto.nl, CarNext en Proefrit aan Huis.”

Versnellen
“Ideaal gezien wil je als bedrijf dat klanten die online een auto kopen ook online de checkout doen. In de praktijk werkt dat nog niet zo. De meeste klanten willen de auto eerst zien en proefrijden. Notarieel Betalen versnelt het verkoopproces. Dat is handig als je een auto bij de klant aan huis verkoopt. Met de Aflever-App kan je in één doorlopende handeling een betaallink naar de klant sturen, de machtiging voor het overschrijven regelen en de auto overschrijven. Ook in de showroom is dat handig. Je hoeft niets meer handmatig te doen. De vrijwaring en het tenaamstellingsverslag worden digitaal in de cloud opgeslagen. De klant hoeft niet onnodig te wachten en niet steeds opnieuw dezelfde gegevens te geven.”

Voorsprong
“Een auto is duur. Klanten verwachten een soepele en snelle afwikkeling van het administratieve proces rondom de aankoop. In de vernieuwde app werken met een iets ander model. We zijn overgestapt naar een abonnementsmodel. Autobedrijven kiezen zelf welke flow of flows ze willen gebruiken. Uiteraard betaal je alleen voor de modules die je gebruikt. We kunnen   een app bouwen in de eigen huisstijl van het autobedrijf. Het koopgedrag van klanten verandert en digitaliseert. Als je als autobedrijf op tijd meeverandert dan heb je een voorsprong, en daar kunnen wij met onze producten en diensten een bijdrage aan leveren.”

Jort, bedankt voor jouw komst naar de podcaststudio en luisteraars bedankt voor het luisteren. Volgende week is er weer een nieuwe podcast met een nieuwe gast.

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldrip, CARMEN Automotive BDC en Findio

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom samenwerken met Findio voor auto?

Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van:online retail oplossingen – ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive – al uw krediet onder één dak – Ondersteuning van uw verkopers – Remarketing tools – digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoop sites.

Waarom kiezen voor Spincar?

Auto kopen anno 2021? Naast gemak, betrouwbaarheid kijkt een consument ook naar presentatie. De kleding- en elektronicabranche doet dit al jaren door 360º beeld te gebruiken bij presentaties. En dat werkt. Mensen zijn op zoek naar volledigheid tot in detail. Als webshop profiteer je daar optimaal van. Daarom is 360º presentatie ook de manier om de aandacht voor consumenten te trekken die op zoek zijn naar een auto. Autobedrijven die werken met 360º beeld, -spins-, merken dat klanten het enorm waarderen en ontvangen beduidend meer leads. Consumenten krijgen zekerheid en bevestiging van de juiste prijs bij het bekijken van een spin. De zorg en aandacht voor een goede presentatie kenmerkt een serieuze aanbieder. SpinCar is o.a. exclusief partner van AutoTrack.nl"