Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!


Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Dec 15, 2020

Welkom allemaal bij een nieuwe en zeer speciale 200e aflevering van Paul’s podcast. Ik ben Rolf Westgeest en samen met Gerben Beck van #DCDW willen wij Paul verrassen voor zijn 200e podcast. Dat doen we vandaag zonder Paul maar met een zeer speciale gast: zijn vrouw Olga. Olga, welkom, en superleuk dat je er bent. Hoe is het om de vrouw van Paul de Vries te zijn?

Supergoed team
“Allereerst leuk om hier te zijn, wat een verrassing! Getrouwd zijn met Paul is druk. Paul is druk en ik ben druk, maar we vullen elkaar goed aan. Ik snap dat hij niet om vijf uur thuis is en hij snapt dat van mij. We zijn een supergoed team. Van huis uit ben ik schoonheidsspecialiste, maar ik heb het roer omgegooid en heb een woonwinkel opgericht. Toen onze zoon Daniël naar school ging, had ik meer tijd om mijn bedrijf op te bouwen. Begin december 2020 is de winkel verhuisd naar een nieuwe plek. We zitten nu in een kerk middenin De Steeg.”

Doorzetter
“Ik heb Paul leren kennen via SsangYong. Mijn vader was klant bij Paul en kon goed met hem overweg. Op een dag zei Paul tegen hem: heb je toevallig een dochter? Zo is het vijftien jaar geleden begonnen. Paul is een doorzetter. Hij is begonnen als pompbediende, heeft zich opgewerkt tot merkdealer en heeft daarna Nieuweautokopen.nl opgericht. In die tijd zei iedereen: online auto’s verkopen gaat het niet worden. Dat motiveerde hem alleen maar meer om er een succes van te maken.”

Hobby
“Zijn werk is voor Paul zijn hobby. Dat delen we met elkaar. Hij is 24/7 aan het werk, net als ik. Dat hoort bij ondernemen. Gelukkig heeft hij een supergoed team om zich heen. Hij is geweldig blij met zijn personeel. #DCDW is een grote familie. Ook als gezin genieten we van de reis die bij het ondernemerschap hoort. Als corona voorbij is, kunnen we hopelijk met z’n drieën snel weer een keer genieten van een vakantie in het buitenland.”

Olga, dankjewel voor het gesprek en ik hoop dat we Paul hier mee gaan verrassen. Luisteraars, kom naar de winkel hier in de kerk, want het is bewonderenswaardig. Fijne kerst!