Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!


Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Nov 1, 2022

In deze podcast praten wij over de aanstaande #DCDW-evenementen die op 8 en 9 november worden gehouden. De eerste vindt plaats bij het Van der Valk-hotel in Antwerpen, de dag erna zijn we te gast bij het Van der Valk-hotel in Almere.

Onze keynote speaker is Troy Spring, CEO van Dealerworld in Amerika. Hij neemt ons mee in alle nieuwe ontwikkelingen in de online automotive wereld! Daarnaast hebben wij een groot aantal presentaties en pitches. Elke dag start om 09.30 uur met een kop koffie, daarna gaan we de diepte in. 

In deze podcast praten wij met een aantal van onze sprekers! De eerste is Jeffrey Silva, General Manager van Carmen Automotive BDC. Hij heeft het over leadopvolging via een  extern BDC. Wat zijn de voor- en nadelen bij het inzetten van een BDC? Jeffrey is alleen aanwezig op het evenement in Almere.

Daarna komt Wilbert Philippo van Infotrade aan bod over Google Ads en op welke wijze je Google Ads het beste kunt gebruiken in de Belgische markt. Wij denken af en toe dat de Belgische markt qua innovatie achterloopt op Nederland, vergeet niet dat de Belgische consument is opgevoed door ondere andere Coolblue.

Onze derde gast is Alexander Prinssen, van onze grootste partner Marktplaats/2dehands. Alexander gaat met Rolf Westgeest in gesprek over de wereld van de portalen in het algemeen en die van Adevinta in het bijzonder. Rolf en Alexander zijn in Antwerpen en Almere te beluisteren.

De volgende gast is Ruud Prins van Carboso, leverancier in de Benelux van de producten en services van Impel, ook wel bekend van Spincar. Ruud spreekt op beide events!

Jort van Sisseren geeft een presentatie op beide dagen over het frictieloos betalen van nieuwe en gebruikte auto’s op het moment dat je online koopt. Als oprichter van Notarieel Betalen heeft hij met klanten zoals Carnext en Auto.nl hiermee al veel ervaring opgedaan.

Jeroen Boeve van Rhino Events doet pitches op beide events. Hij heeft het over de wijze waarop VIP-events worden georganiseerd. Het mooie aan zijn verhaal is, dat een aantal deelnemers al aan den lijve hebben ondervonden tijdens een evenement wat hij precies bedoelt. 

Gerben van Beek, van onze partner Go Remarketing Solutions en UCC, vertelt in Almere over de nieuwe feature Flex Flow en op welke wijze dit de dealers tijd en dus geld bespaart.

Daarna is Hugo van der Sman aan de beurt. Hij spreekt op beide dagen over hoe je meer Google Reviews kunt krijgen in het wow-moment van de klant.

Als laatste in deze bonus podcast is Tjalling Bos aan de beurt! De succesmanager van UnameIT gaat twee verschillende pitches houden: in België over LEF en in Nederland over MaxDigital.

Benieuwd naar de presentaties en pitches? Je kunt je als dealer, autobedrijf, importeur of leasemaatschappij gratis aanmelden dankzij onze partners die onze #DCDW-evenementen mogelijk maken!

Deze Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:

Marktplaats, 2dehands.be, UCCCalldrip, CARMEN Automotive BDC en Findio

Marktplaats is met ruim 7.3 miljoen unieke bezoekers per maand al jaren een van de populairste sites van Nederland. Per dag worden rond 350.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst. Particuliere en zakelijke aanbieders zorgen voor een groot en gevarieerd tweedehands en nieuw aanbod. Marktplaats is de plaats met de hoogste kans om een betrouwbare tweedehandse auto succesvol te (ver)kopen tegen een goede prijs.

Waarom kiezen voor Calldrip?

Calldrip is een succesvol leadopvolgings systeem dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten en dankzij #DCDW nu ook in Nederland en België beschikbaar is. Het systeem is vooral geschikt voor importeurs en grote dealerholdings die ervoor kiezen de leadopvolging bij de verkopers te leggen. Calldrip is de ideale tool om verkopers te ondersteunen bij leadopvolging en tot maximale conversie te komen.

Waarom kiezen voor UCC?

UCC: Steeds meer collega’s gebruiken Used Car Controller. Taxeren, calculeren, publiceren of auto’s verhandelen met je persoonlijke handelsplatform? Met 1 abonnement geeft Used Car Controller je controle over alle kritische gebruikte auto processen. Zo maakt Used Car Controller je tot de beste in je vak!

Waarom samenwerken met Findio voor auto?

Als u kiest voor Findio voor auto, kiest u voor een partner voor de lange termijn. Wij verzekeren u van:online retail oplossingen – ruime kennis en ervaring op het gebied van automotive – al uw krediet onder één dak – Ondersteuning van uw verkopers – Remarketing tools – digitale oplossingen voor dealermanagementsystemen van Autodata, VWE Automotive, Used Car Controller of Autosoft om uw auto’s gemakkelijk te adverteren en te beheren op meerdere autoverkoop sites.

Waarom kiezen voor Spincar?

Auto kopen anno 2022? Naast gemak, betrouwbaarheid kijkt een consument ook naar presentatie. De kleding- en electronicabranche doet dit al jaren door 360º beeld te gebruiken bij presentaties. En dat werkt. Mensen zijn op zoek naar volledigheid tot in detail. Als webshop profiteer je daar optimaal van. Daarom is 360º presentatie ook de manier om de aandacht voor consumenten te trekken die op zoek zijn naar een auto. Autobedrijven die werken met 360º beeld, -spins-, merken dat klanten het enorm waarderen en ontvangen beduidend meer leads. Consumenten krijgen zekerheid en bevestiging van de juiste prijs bij het bekijken van een spin. De zorg en aandacht voor een goede presentatie kenmerkt een serieuze aanbieder. SpinCar is o.a. exclusief partner van AutoTrack.nl"

Aanmelden kan hieronder:

Aanmelden Almere
Aanmelden voor Antwerpen