Preview Mode Links will not work in preview mode

Podcast van Paul de Vries - de online automotive beter maken!

Paul de Vries gaat starten met een wekelijkse Podcast waarin interessante personen uit de automotive branche centraal staan. Vanuit verschillende achtergronden en invalshoeken geven zij hun visie op alles wat er online gebeurt in de branche. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren.

Dec 29, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast, de laatste voor 2023, het is 29 december en we gaan graag met deze solo podcast meenemen in de wereld van de online automotive wat we afgelopen jaar eigenlijk hebben gedaan en wat de plannen ook zijn voor 2024.  

Want 2024 belooft natuurlijk een fantastisch jaar te worden ten...


Dec 22, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met Wouter Smolders van Sparc. Wouter, leuk dat je er bent. Wil je aan onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

Fotografie uit China

Ik ben Wouter Smolders, de oprichter/eigenaar van Sparc....


Dec 15, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag een podcast in de serie over vrouwen in de automotive. Onze gast is Veerle Dicker, eigenaresse van Davero. Veerle, leuk dat je er bent. Wil je aan onze luisteraars vertellen wie je bent en wat je doet?

De dames van Davero

"Ik...


Dec 1, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag doen we dat met een pitch van Hylke Ytsma van CarQall.

Spreken is zilver, Data is goud

“Mijn naam is Hylke Ytsma, en ik vertegenwoordig CarQall, een bedrijf dat zich twee jaar geleden heeft gevestigd met als doel de...


Nov 23, 2023

Welkom allemaal bij een nieuwe podcast met de missie de online automotive beter maken. Vandaag beginnen we met een nieuwe reeks podcasts waarbij we praten met vrouwen werkzaam in de autobranche. Een podcast door vrouwen, over vrouwen in een mannenwereld. Onze eerste gast is Serena Suitela, Marketing Verkoop Nieuw van de...